onsdag 13 januari 2010

Misse i planeringen.

Jippie -hade tänkt gå och träna idag - meeen........

Lille Chicco har inte mått så bra på ett tag. Vi misstänker att det handlar om urinvägarna. Han får springa på lådan hela tiden och ser allmänt olycklig ut.
Denna ras har tydligen en större benägenhet att få njurproblem så Thommy for iväg till veterinären och tog Chicco med sig :-).

Jodå-urinsten-trodde vetrinären. Hon rakade honom på magen ( inga dumma tankar nu-det handlar om katten och inte Thommy ). Skulle göras ett ultraljud för att se så han tömt blåsan ordentligt. Det hade han. Han varså himla duktig berättade Thommy. ( Jag var ju inte med då eftersom någon måste ju jobba och betala vetrinärräkningen :-).

De vägde honom också eftersom han har lite mycket bukfett. Tror det är ett släktdrag. Kan katter bli som matte och husse-jo...tydligen, inga gener till trots... Han hade bara ökat 1 hg på ett år. Duktig kille. Tror jag ska stå på kattdiet ett tag ;-D

Hur eller hur så blev det pc i 10 dagar och smärtstillande.

783:- kostade kalaset därtill kommer medicinkostnad på 270:-. Ja, de små liven...
1000:- i självrisk- så mycket för den försäkringen Agria ...

Nu ligger han och sover så trött i sitt favorit torn och matte ska joina husse nere på andra soffan och ta en liten lur. Tids nog vaknar vi alla och det blir medicindags. Huajeda hur nu det ska gå...
Chicco - lille sjuklingen ligger till vänster och hans bror Piccasso till höger. Deär ragdolls och helbröder. 4 år gamla.
********BusBästa kompisar*********

Inga kommentarer: