söndag 18 maj 2008

Lekstugan/SMULTRONSTÄLLET:

Innan man vet ordet av flyttar de små gunstlingarna ut. Detta är inget man längtar efter när barnen är små och formbara :-) Men vad i herrans namn gör vi? Jo, vi börjar träna dom tidigt att flytta hemifrån. Nu tänker ni väl att jag har fått en släng av total sinnesförvirring. Iofs kan det ju vara så - men kolla bara in detta. Här håller morfar ( Thommy ) och pappa ( Jonas ) på att bygga ett hus. Till vem då - tror ni? Jo lillflärpan ( Annie ). Det ska böjas i tid det som färdigt ska bli - sägs det ju. Jo, jo... Här böjer man så till den mildaste grad så man har t.o.m. slagit upp ett tält åt henne under tiden huset byggs.
Nu tror ni väl att hennes mamma ( Sarah )inte känner till detta? Jag säger bara - say no more...

Jodå - bara vänj henne vid att bo själv. Vad tycker du Annie? Visst är det fint? Ja a - säger det stackars vilseledda barnet som inte har en aning om vad detta kommer att resultera i.





Det stackars flickebarnet fick hjälpa till också. Vad ska man säga? Tillvänjning - eller...?

Så fick vi då inne henne till slut ;-)
Det här måste firas....
Visst hittar man på en
massa konstiga
anledningar för att få fira...





Men....visst blir det fint :-)
Och Lillflärpan blir bara så himla trött av att hålla reda på allt och alla. Ska det bli färdigt så ska det. Vill ju bjuda hit sina kompisar i sommar och kalasa till det ordentligt. Ska man vänja sig så ska man... Tänkte inte på de´eller - ni vuxna :-)





Kram och på återhörande/seende.





















































1 kommentar:

Sofie W sa...

Å, vad den blev fin!! Då kan vi snart åka upp å leka i massor!!!

Kram!