torsdag 5 juni 2008

Festligheten fortsätter....

Det var ett fantastiskt fint väder. Vi har ju blivit lite bortskämda med det nu. Väl framme vid gästgiveriet så häpnas man av den vackra, prunkande grönskan. Det är ett så fint ställe. De flesta hade kommit. Vi blev 12 st. som kunde ansluta denna gången. Blev bjudna på fika först och sedan tittade vi på film från vårat 10-års jubileum. Oj vad vi har "mognat" men med den äran. Här har varken botoxinplantat eller laserteknik gjort sig besvär. Naturligt vackra kvinnor. Därefter, som sig bör-ränderna går inte ur så lätt:-) träffades vi på vårat rum och vinade till det lite. Vi hade så himla tjusiga skor oxå - eller hur?:-) Sedan var det middag med fördrink kl.19,00. Här sitter vi sommarklädda och fina som ett begravningssällskap :-) Trerätters å´de´blev det.
När vi väl, efter en långsittning, kände oss mätta och belåtna drog vi oss ut i salongerna för att sjunka ner i en skön soffa och "bara" smälta maten :-) Men hallå.... vad händer nu??? Becksvart!
Strömmen gick. Gick vart då - tänker du förståss. Det tänker jag inte kommentera:-) Lugn och fin. Den kommer nog tillbaka. Personalen yrade runt med sina ficklampor och vi fick värmeljus. Värmeljuset gick varmt - om man säger så. Vi satt nära toaletten...hmpf...inte för att det har med våran ålder att göra utan mer bara för att det blev så. Alla - å då menar jag alla, ville låna vårat värmeljus för att kunna hitta toalettstolen.Ja ja vad gör man inte. Det verkade som det skulle ta tid dethär. Och vi satt ute i mörkaste skogen, så det var riktigt mörkt. Vad ska vi göra? Vi hämtar vinflaskorna...Men vi kan väl inte sitta här och dricka eget medtaget!? Jasså.... Vem ser det :-)) Sagt och gjort!


Det var rätt mysigt men problemet var att vi skulle ju också bli utan vatten. Det blev vi. Wow att inte kunna spola i toan. Borsta tänderna å mer därtill.....Oj oj. Hur eller hur så löste sig sängåendet sig. Hade precis kommit till ro runt 02.00. DÅ kom strömmen tillbaka. ALLA lampor var tända i vårat rum. Så det var bara att kliva upp och släcka. Att min rumskompis fick vinhicka och glömde att stänga munnen och blev lika förvånad varje gång hon hickade är inget jag vill nämna här. Det tog en bra stund till innan jag somnade - suck :-) Morgonen kom och den var lika strålande vacker som dagen innan. Frukostdax. Och sedan hem - var och en till sitt.
Tusen Tack Ni som såg till att detta blev av. Vi ses om 3 år på Liseberg! Sedan firar vi 40 års Jubileum. Inte illa :-) Kram till Er alla.

1 kommentar:

Anonym sa...

Ha, ha, ser det framför mig när ALLA lampor helt plötsligt tänds!!

Ser ut att vara en bra kväll annars :-)

Kram!
Sofie