måndag 16 november 2009

Nu ska det bli av....

Nästa vår/försommar ringer bröllopsklockorna för våran Sarah och hennes Jonas. Sarah har just berättat det på sin blogg. Jag har ju vetat det ett tag, så klart, men nu är det ju officiellt :-) Ska bli så himla kul och spännande. Det kommer att bli så fint att se sin dotter som brud. Vet bara inte hur jag ska kunna undvika att överrösta prästen med mina tjut ;-( Tja, fullt så illa blir det väl inte, men mascaran lär få bli vattenfast denna kväll -som om det skulle hjälpa. Hjälp.....

Planering, planering och åter planering. Kul och spännande arbete. Köpte en planeringskalender till Sarah och Jonas igår. Egentligen är den just mest till för att jag inte ska missa något - men säg för all del inte det till dem. Då skriver dem väl ingenting :-DDet blir ju ett barndop innan dess förståss. Det ska bli rolig det också. Lilla Charlie ska döpas i Januari. Han har blivit så stor och duktig detta lilla liv. Han leverar skratt efter skratt berättar Sarah och Jonas. Går väl knappast att ta miste på att han är nöjd med tillvaron. Visste väl om hur mysig familj han har så han ville ju inte vänta med att träffa dem - kan jag tänka :-)
Här är två små trötta gullungar. Bus och lek tar på krafterna. Lille Charlie ser helt förskrämd ut. Undrar vad han hört eller funderar över :-)

Här kommer några bilder från Kosta när vi var på invigningen där förra veckan. Då tändes 2 miljoner ljus. Otroligt vackert men miljötänket fick sig en knäck.
Alltså............Jag tog inga kort på lamporna i år. Jaha, så blev det med det. Men som sagt vackert till miljonen är det så åk dit och kolla själva.
Kör lugnt.
Kram kram på er.


Inga kommentarer: